Doe mee aan kunstevenement Zandvoort Art

Voor de vierde keer op rij organiseert Rotaryclub Zandvoort in oktober het veelzijdig en sprankelend kunstweekend Zandvoort Art. Tijdens het tweedaagse evenement tonen getalenteerde kunstenaars bij verschillende, vrij toegankelijke locaties hun meesterwerken aan het kunstminnend publiek.

De initiatiefnemers van Rotaryclub Zandvoort zijn enorm trots op het feit dat na een aantal jaren de kunstroute van Zandvoort Art is uitgegroeid tot een belangrijk cultureel evenement dat niet weg te denken is uit Zandvoort als kunstdorp. Om ook dit jaar zoveel mogelijk verschillende kunstuitingen aan te bieden zoals naast schilderen en beelden bijvoorbeeld ook gedichten, muziek, film en videokunst, wordt iedere kunstenaar uit de regio uitgenodigd om deel te nemen aan Zandvoort Art op 12 en 13 oktober.

Meedoen is een geweldige ervaring en geeft je misschien net het duwtje om jouw creativiteit weer op te pakken. De opening van het evenement is dit jaar niet bij Wijn aan Zee maar op 11 oktober in de Protestantse kerk aan het Kerkplein. De kunstenaars die zich al hebben opgegeven hebben alvast één kunstobject ingeleverd bij de kerk, zodat je van tevoren kunt kennismaken met alle deelnemers van Zandvoort Art.   

Doe mee!

Om aan het kunstweekend deel te nemen, zijn er wel enkele spelregels waar je rekening mee moet houden. Alle kunstenaars gaan zelf op zoek naar een locatie, als je zelf een eigen atelier in Zandvoort hebt mag dat natuurlijk ook. Heb je eventueel hulp nodig met het vinden van een geschikte locatie, neem dan contact op met Kristi Gansner of Jeannette van der Spiegel van de Rotary. De kosten voor deelname zijn 50 euro, daarvoor krijg je een kolom met jouw gegevens in het programmaboekje en word je vermeld op websites en sociale media. Daarnaast lift je natuurlijk mee op de promotie van Zandvoort Art via flyers, posters en banieren op de locaties.

Aanmelden kan tot 15 juni 2024 via www.zandvoortart.nl.

Deel dit event

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanstaande evenementen van Beleef Zandvoort