Foto-expositie Iris Planting in het Oude Raadhuis

De hele maand mei exposeert fotografe Iris Planting in het Oude Raadhuis. Tegelijkertijd start zij een nieuw project met een bijzonder doel. Lees snel verder!

Fotografe Iris Planting is sinds 2013 actief onder de naam DutchAndFamous. Hiervoor runde ze samen met haar man Studio5982 en heeft ze zelf veel fotografen opgeleid in reclame- en redactionele fotografie. Haar passie ligt echter niet in het runnen van grote studio’s, maar in het portretteren van bekende en minder bekende mensen.

Zij fotografeerde al grote bekendheden als Cindy Lauper, Mark Rutte en Jordi Cruijf maar ook voor sociale reportages wordt zij vaak gevraagd. 

Expositie in Oude Raadhuis

Met haar eigen kunst exposeert zij de hele maand mei haar werk in het Oude Raadhuis. Het is een overzichtstentoonstelling van bijzondere werken waarin zij door middel van een speciale fotografische techniek beeld uit de natuur combineert met modelfotografie. Het roept de bezoeker op om op een nieuwe en andere manier te leren kijken.

Een aparte ruimte zal ingericht worden als ’sneak preview’ van een speciaal project waar zij mee bezig is, sinds zij als oproepkracht werkzaam is bij Zandstroom en daar de clubleden is gaan fotograferen. Zij zal met deze speciale techniek die zij gebruikt in haar kunst dit ook verder gaan willen toepassen voor mensen met een haperend brein. Uiteindelijk zal de uitwerking van deze expositie landelijk worden gepresenteerd, maar voor Zandvoort is het nu al te bewonderen in de aparte zaal van het Oude Raadhuis.

Volg de nieuwste updates over haar exposities op instagram: @byirisplanting of @dementzie

Deel dit event

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanstaande evenementen van Beleef Zandvoort