Over Ons

Welkom bij
Stichting beleef Zandvoort

Opgericht in 2024 door een gepassioneerd team bestaande uit Gillis Kok, Yanthe Otto, Hilly Jansen.

Met de Stichting Beleef Zandvoort streven wij ernaar een platform te bieden waarbij er verbinding ontstaat tussen kunstenaars, non-profit organisaties, bewoners en bezoekers.

Wij geloven in de kracht van cultuur en zijn vastbesloten om de culturele scene in Zandvoort te versterken en laten bloeien.

LATEN WE Samenwerken


HEB JIJ EEN plan VOOR EEN CULTURELE ACTIVITEIT?

Neem gerust contact op want we denken graag met je mee. Samen kijken we hoe Stichting Beleef Zandvoort jou van dienst kan zijn. Klik op onderstaande button en vul het formulier in. We gaan graag met je in gesprek!

een plan of idee delen
Kinderkunstlijn KNRM 200 jaar

Het doel

De Stichting Beleef Zandvoort heeft als doel het bevorderen, initiëren, ondersteunen, realiseren en behouden van activiteiten en evenementen op het gebied van cultuur in de breedste zin van het woord in Zandvoort. Het creëren van verbinding en versterking tussen non-profit organisaties.

Samenwerken met zoveel mogelijk organisaties die zich inzetten voor één of meerdere facetten van de culturele sector onder andere op het gebied van ‘Public Relations’ (PR), faciliteiten en vergunningen.  

  • Zet zich in voor losse culturele projecten in Zandvoort
  • Zet zich in als netwerker voor het culturele veld van Zandvoort
  • Wil als cultureel (communicatie) platform dienen in samenwerking met de Zandvoortse Courant (zowel print als online)
  • Heeft in 2024 de beschikking over atelierruimte in de oude Brandweerkazerne voor o.a. de Kinderkunstlijn, maar ook voor andere kunstenaars (Zandvoort Art, Open Atelierroute), cultuurpartners en anderen die een ruimte nodig hebben voor een workshop of activiteit  
  • Heeft in 2024 de beschikking over de pop up ruimte Oude Raadhuis waar kunstenaars, verenigingen en artiesten kunnen exposeren en activiteiten kunnen organiseren
  • Doet de projectondersteuning voor Street Art Zandvoort 2024
  • Organiseert in 2024 de Open Monumentendagen Zandvoort samen met het Zandvoorts Museum, de erfgoedinstellingen en Zandvoort Marketing
  • Organiseert voor de tijdelijke maatregelen Zandvoort gerelateerde exposities op de boulevard

Onze partners

Heb jij een fantastisch plan voor een culturele activiteit? En wil je weten of wij jou daarbij van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact op. We gaan graag met je in gesprek!

Wij werken onder andere samen met onderstaande partners:

Gemeente Zandvoort

Pride at the beach Zandvoort

Pride at the beach

Open Monumentendagen

Zandvoort Art

Zandvoort Marketing

Pride at the beach Zandvoort

Jongerenwerk Zandvoort

Zandvoortse Courant

Roze Kunstlijn Zandvoort