Street Art project op garagedeuren in Zandvoort Noord

Een mooie ontwikkeling in de Celsiusstraat in Zandvoort Noord. Pre Wonen, de bewoners, de gemeente Zandvoort en Stichting Beleef Zandvoort spraken samen af om vijf garagedeuren te laten beschilderen door kunstenaar Joost Vijf B.

In gesprek met de bewoners over de ontwerpen is er gekozen voor vogels, bloemen en vlinders. En dat tegen een vrolijke, gekleurde achtergrond. Het past mooi bij Zandvoort Noord, wat trots is op het omringende gebied, de duinen en de natuur.

Joost is een kunstenaar die al ruimschoots heeft bewezen dat hij mooie dingen kan maken. Zo maakte hij al fraaie kunstwerken voor het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, maar hij beschildert ook flatgebouwen. Joost: “Ik maak kunst voor iedereen. Stukken waar mensen met plezier voor omfietsen.” En dat is precies waar men naar op zoek was in deze buurt.

Dit project is een onderdeel van de Wijkaanpak Nieuw Noord en wordt bekostigd door Pre Wonen en de gemeente Zandvoort. Donderdag 16 mei komt wethouder van cultuur Gert-Jan Bluijs het resultaat bekijken.

Deel dit event

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanstaande evenementen van Beleef Zandvoort